Освітні програми та їх компоненти
Рішення вченої ради університету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення вченої ради університету щодо доповнення освітніх програм на 2024-2025 н.р. відповідно до наказу МОН №842 від 13.06.2024 р.
Рішення вченої ради факультету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення деканату студентського самоврядування факультету що розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення науково-методичної ради університету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення науково-методичної комісії факультету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Гарант СВО “Бакалавр” – Юлевич Олена Іванівна, кандидатка технічних наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Гиль Михайло Іванович, доктор сільськогосподарських наук, професор
Гарант СВО “Доктор філософії” – Каратєєва Олена Іванівна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” третього (доктор філософії) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія галузі знань 16 “Хімічна та біоінженерія” кваліфікації: «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії»
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія галузі знань 16 “Хімічна та біоінженерія” кваліфікації: «Магістр з біотехнологій та біоінженерії»
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 “Біотехнології та біоінженерія” галузі знань 16 “Хімічна інженерія та біоінженерія”
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Гарант СВО “Бакалавр” – Кім Наталя Ігорівна, кандидатка технічних наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Доценко Наталя Андріївна, кандидатка технічних наук, докторка педагогічних наук, професорка
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Якість, стандартизація і сертифікація” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Якість, стандартизація і сертифікація” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації»
ОС 181 «Харчові технології»
Гарант СВО “Бакалавр” – Петрова Олена Іванівна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Шевчук Наталія Петрівна, докторка філософії, доцентка
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Гарант СВО “Бакалавр” – Калиниченко Галина Іванівна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Данильчук Галина Анатоліївна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Гарант СВО “Доктор філософії” – Луговий Сергій Іванович, доктор сільськогосподарських наук, доцент
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” третього (Доктор філософії) рівня вищої освіти
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” галузі знань 20 “Аграрні науки та продовольство”
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” галузі знань 20 “Аграрні науки та продовольство”
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” галузі знань 20 “Аграрні науки та продовольство”
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» галузі знань 21 «Ветеринарія»
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина»
Силабуси та робочі програми освітніх компонент (навчальних дисциплін, практик, кваліфікаційної роботи)
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
–>
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 3. | Фізична культура |
ОК 4. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 7. | Екологія |
ОК 8. | Вища математика |
ОК 9. | Фізика |
ОК 10. | Загальна та неорганічна хімія |
ОК 11. | Органічна хімія |
ОК 12. | Обчислювальна техніка та програмування |
ОК 13. | Вступ до фаху |
ОК 16. | Інженерна і комп’ютерна графіка |
ОК 17. | Біологія клітини |
ОК 19. | Загальна мікробіологія і вірусологія |
ОК 21. | Загальна та молекулярна генетика |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 32. | Навчальна практика: Інженерна і комп’ютерна графіка |
ОК 33. | Навчальна практика: Загальна мікробіологія і вірусологія |
ІІ курс | |
ОК 5. | Філософія |
ОК 14. | Аналітична хімія |
ОК 15. | Фізична та колоїдна хімія |
ОК 18. | Біохімія |
ОК 20. | Загальна біотехнологія |
ОК 21. | Загальна та молекулярна генетика |
ОК 23. | Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
ОК 26. | Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 34. | Навчальна практика: Екологія |
ОК 35. | Навчальна практика: Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
ОК 36. | Навчальна практика: Контроль та керування біотехнологічними процесами |
ОК 37. | Навчальна практика: Загальна біотехнологія |
ІІІ курс | |
ОК 6. | Економічна теорія |
ОК 22. | Охорона праці та безпека життєдіяльності |
ОК 24. | Електротехніка та основи електроніки |
ОК 29. | Промислова біотехнологія |
ОК 30. | Біоінженерія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 38. | Виробнича (технологічна) практика: Промислова біотехнологія |
ІV курс | |
ОК 5. | Філософія (етика, естетика) |
ОК 25. | Автоматизація та управління біотехнологічним виробництвом |
ОК 27. | Сільськогосподарська біотехнологія |
ОК 28. | Економіка та організація біотехнологічної промисловості |
ОК 30. | Біоінженерія |
ОК 31. | Методи біотехнологічних досліджень |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 39. | Переддипломна (технологічна) практика: Проєктування біотехнологічних виробництв |
ОК 40. | Кваліфікаційна робота |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Охорона праці в галузі |
ОК 3. | Основи інтелектуальної власності |
ОК 5. | Математичне моделювання технічних і технологічних процесів |
ОК 7. | Методологія та організація наукових досліджень |
ОК 8. | Молекулярна біотехнологія |
ОК 9. | Молекулярна філогенетика та біоінформатика |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 11. | Навчальна практика: Наукова |
ОК 12. | Навчальна практика: Молекулярна біотехнологія |
ІІ курс | |
ОК 4. | Менеджмент та маркетинг у біотехнології |
ОК 6. | Зовнішньоекономічна діяльність підприємств |
ОК 10. | Культивування клітинних культур |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 13. | Переддипломна (переддипломна) практика: Виробнича |
ОК 14. | Кваліфікаційна робота |
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова |
ОК 2. | Історія України |
ОК 4. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Філософія |
ОК 10. | Безпека життєдіяльності |
ОК 11. | Інженерна та комп’ютерна графіка |
ОК 12. | Вища математика |
ОК 13. | Фізика |
ОК 14. | Обчислювальна техніка та програмування |
ОК 15. | Хімія |
ОК 17. | Метрологія |
ОК 19. | Методи та засоби вимірювань, випробувань і контролю |
ОК 22. | Стандартизація продукції |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Цивільний захист |
ОК 3. | Основи інтелектуальної власності |
ОК 4. | Психологія управління (основи професійної психології) |
ОК 5. | Лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження |
ОК 6. | Стандартизація продукції та сертифікація продукції та послуг |
ОК 7. | Соціальна та екологічна безпека діяльності |
ОК 8. | Метрологічні засоби промислових виробництв |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 9. | Навчальна практика: метрологічні засоби промислових виробництв |
ОК 10. | Навчальна практика: лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження |
ОК 11. | Навчальна практика: стандартизація і сертифікація продукції й послуг та системи управління якістю |
ІІ курс | |
ОК 12. | Виробнича (переддипломна) практика: технологічна |
ОК 13. | Кваліфікаційна робота |
ОС 181 «Харчові технології»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 3. | Філософія |
ОК 4. | Іноземна мова |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 7. | Вища математика |
ОК 8. | Фізика |
ОК 9. | Інженерна та комп’ютерна графіка |
ОК 10. | Загальна та органічна хімія |
ОК 11. | Аналітична хімія |
ОК 15. | Інформатика та інформаційні технології |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 38. | Навчальна практика: Ознайомча |
ОК 39. | Навчальна практика: Загальноінженерна |
ІІ курс | |
ОК 2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Політологія |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 8. | Фізика |
ОК 11. | Аналітична хімія |
ОК 12. | Фізична і колоїдна хімія |
ОК 13. | Біохімія |
ОК 16. | Технічна мікробіологія |
ОК 18. | Процеси і апарати харчових виробництв |
ОК 28. | Технологічне обладнання галузі |
ОК 30. | Харчова хімія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 40. | Навчальна практика: Технологічна |
ІІІ курс | |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 18. | Процеси і апарати харчових виробництв |
ОК 19. | Технологія цукрового виробництва |
ОК 20. | Технологія зберігання і переробки зерна |
ОК 21. | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
ОК 22. | Технологія молока та молочних продуктів |
ОК 23. | Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби |
ОК 24. | Технологія бродильних виробництв |
ОК 25. | Технологія жирів та жирозамінників |
ОК 26. | Технологія консервування плодів та овочів |
ОК 28. | Технологічне обладнання галузі |
ОК 31. | Технологія виробництва кулінарної продукції |
ОК 34. | Менеджмент і маркетинг харчових продуктів |
ОК 36. | Проєктування підприємств харчової промислововсті |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 41. | Виробнича практика: Виробнича |
ІV курс | |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 14. | Екологія |
ОК 17. | Експертиза і контроль якості харчових продуктів |
ОК 28. | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
ОК 30. | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
ОК 32. | Технологія виробництва кулінарної продукції (ч. 3, ч. 4) |
ОК 34. | Науково-дослідна робота студентів |
ОК 36. | Основи охорони праці |
ОК 38. | Економіка підприємств харчової промисловості |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 43. | Виробнича практика: Переддипломна |
ОК 44. | Кваліфікаційна робота |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Ділова іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Інтелектуальна власність |
ОК 3. | Методологія наукової творчості |
ОК 4. | Управління якістю та безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості |
ОК 5. | Інноваційні технології галузі |
ОК 6. | Технології продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості |
ОК 7. | Біологічні-активні речовини в харчових технологіях |
ОК 8. | Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проєктами |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 10. | Виробнича практика |
ІІ курс | |
ОК 9. | Науково-дослідницький практикум |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 11. | Кваліфікаційна робота |
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія та етнокультура України |
ОК 2. | Українська мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 4. | Філософія (етика, логіка) |
ОК 5. | Вища математика |
ОК 6. | Фізика |
ОК 7. | Неорганічна та аналітична хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 11. | Морфологія тварин |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 13. | Генетика з біометрією |
ОК 15. | Основи фахової діяльності |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 36. | Навчальна практика: Технологія виробництва рослинних кормів |
ОК 37. | Навчальна практика: Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 38. | Навчальна практика: Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 39. | Навчальна практика: Технологія виробництва свинини та продукції вівчарства й козівництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Філософія (філософія, релігієзнавство) |
ОК 9. | Біохімічна, фізична та колоїдна хімія |
ОК 10. | Екологія в тваринництві |
ОК 11. | Морфологія тварин |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 13. | Генетика з біометрією |
ОК 14. | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва |
ОК 15. | Основи фахової діяльності |
ОК 16. | Технологія відтворення тварин |
ОК 16. | Навч.практика технологія відтворення тварин |
ОК 18. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 19. | Розведення тварин |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 22. | Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва |
ОК 23. | Конярство |
ОК 24. | Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 25. | Технологія виробництва продукції свинарства |
ОК 27. | Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 31. | Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості |
ОК 32. | Технологія виробництва рослинних кормів |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 40. | Навчальна практика: Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 41. | Навчальна практика: Розведення тварин |
ОК 42. | Навчальна практика: Технологія відтворення тварин |
ОК 43. | Навчальна практика: Гігієна тварин |
ІІІ курс | |
ОК 17. | Охорона праці та безпека життєдіяльності |
ОК 18. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 19. | Розведення тварин |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 21. | Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 26. | Технологія виробництва продукції бджільництва |
ОК 28. | Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві |
ОК 30. | Біотехнологія |
ОК 33. | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва |
ОК 34. | Технологія виробництва продукції аквакультури |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 44. | Виробнича практика: Загально-технологічна з виробництва продукції тваринництва |
ОК 45. | Виробнича практика: Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва |
ІІІІ курс | |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 22. | Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва |
ОК 23. | Конярство |
ОК 24. | Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 25. | Технологія виробництва продукції свинарства |
ОК 27. | Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 29. | Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 43. | Навчальна практика: Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 46. | Кваліфікаційна робота та Комплексний іспит зі спеціальності |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 2. | Управління трудовими ресурсами та техніка управлінської діяльності |
ОК 3. | Філософські проблеми біології |
ОК 5. | Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
ОК 6. | Програмне управління процесами в галузі |
ОК 7. | Науковий супровід досягнень у тваринництві |
ОК 8. | Моделювання технологічних процесів у тваринництві |
ОК 9. | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
ОК 10. | Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
ОК 15. | Виробництво кормів та кормових добавок |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 16. | Навчальна практика: Наукова |
ОК 17. | Виробнича (переддипломна) практика: З інноваційних технологій виробництва продукції тваринництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Цивільний захист |
ОК 11. | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
ОК 12. | Відходи тваринництва та їх переробка |
ОК 13. | Охорона праці в галузі |
ОК 14. | Проектування підприємств з виробництва і переробки продукції тваринництва |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 18. | Виробнича (переддипломна) практика: З інноваційних технологій переробки продукції тваринництва |
ОК 19. | Кваліфікаційна робота і Кваліфікаційний екзамен зі спеціальності |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Філософія науки |
ОК 3. | Історія розвитку зоотехнії |
ОК 4. | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
ОК 5. | Системний підхід використання методів математичного моделювання |
ОК 6. | Спеціальні інформаційні системи і технології |
ОК 7. | Організація проведення наукових досліджень |
ОК 9. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ІІ курс | |
ОК 2. | Біоетика |
ОК 4. | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
ОК 8. | Педагогіка вищої школи |
ОК 9. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ІІІ курс | |
ОК 10. | Педагогічна практика |
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Історія української культури |
ОК 3. | Українська мова |
ОК 5. | Іноземна мова |
ОК 6. | Біофізика |
ОК 7. | Біонеорганічна хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 9. | Анатомія тварин |
ОК 10. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 13. | Латинська мова (термінологія) |
ОК 14. | Зоологія |
ОК 15. | Генетика у ветеринарній медицині |
ОК 18. | Інформаційні технології у ветеринарній медицині |
ОК 21. | Безпека життєдіяльності фахівця з основами охорони праці |
ОК 44. | Навчальна практика: Навчально-ознайомча |
ІІ курс | |
ОК 3. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 9. | Анатомія тварин |
ОК 10. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 11. | Біохімія тварин |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 16. | Ветеринарна радіологія |
ОК 17. | Годівля тварин |
ОК 19. | Ветеринарна мікробіологія |
ОК 22. | Ветеринарна вірусологія |
ОК 23. | Ветеринарна імунологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 45. | Навчальна практика: Ветеринарна мікробіологія |
ОК 46. | Навчальна практика: Ветеринарна вірусологія |
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Проєкти освітніх програм
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
(Дата оприлюднення – 5 січня 2024 року.)
karateevaoi@mnau.edu.ua
oiyulevich@mnau.edu.ua
sskramarenko@mnau.edu.ua
vstabnikov1@gmail.com
ОГОЛОШЕННЯ!: 6 лютого 2024 року в ауд. 202 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Біотехнології та біоінженерії” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового, першого, другого та третього рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Магістр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Доктор філософії”
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
(Дата оприлюднення – 5 січня 2024 року.)
kim_ni@mnau.edu.ua
gill@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 7 лютого 2024 року в ауд. 212 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Переробки продукції тваринництва та харчових технологій” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти першого та другого рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Якість, стандартизація і сертифікація» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Якість, стандартизація і сертифікація» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, «Якість, стандартизація і сертифікація» СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, «Якість, стандартизація і сертифікація» СВО “Магістр”
ОС 181 «Харчові технології»
(Дата оприлюднення – 5 січня 2024 року.)
tribrat@mnau.edu.ua
oipetrova@mnau.edu.ua
shevchuk@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 7 лютого 2024 року в ауд. 212 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Переробки продукції тваринництва та харчових технологій” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового, першого та другого рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Магістр”
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
(дата оприлюднення 5 січня 2024 року.)
GADanilchuk@mnau.edu.ua
gishunya@ukr.net
shalimovmo@mnau.edu.ua
lugovuj@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 6 лютого 2024 року в ауд. 219 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Технології виробництва продукції тваринництва” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового, першого, другого та третього рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” третього (Доктор філософії) рівня вищої освіти
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Магістр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Доктор філософії”
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
(дата оприлюднення 5 січня 2024 року.)
staxkot@gmail.com
iminhalidovich@gmail.com
ОГОЛОШЕННЯ!: 6 лютого 2024 року в ауд. 216 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Ветеринарної медицина та гігієни” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового та другого рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Ветеринарна гігієна, СіЕ” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Ветеринарна гігієна, СіЕ” СВО “Магістр”
Навчальні плани
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Бакалавр (ОПП) на 2024-2025
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Магістр (ОПП) на 2024-2025
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Доктор філософії (ОНП) на 2024-2025
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» СВО Бакалавр (ОПП) на 2024-2025
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» СВО Магістр (ОПП) на 2024-2025
ОС 181 «Харчові технології»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» СВО Бакалавр (ОПП) на 2024-2025
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» СВО Магістр (ОПП) на 2024-2025
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО Бакалавр (ОПП) на 2024-2025
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО Магістр (ОПП) на 2024-2025
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО Доктор філософії (ОНП) на 2024-2025
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
Архів освітніх програм та навчальних планів
ОС 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
ОС 181 «Харчові технології»
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
СВО “Молодший бакалавр”
СВО “Бакалавр”
СВО “Молодший бакалавр”
СВО “Бакалавр”