ОС 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування»
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія»
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти (аспірантів) «Біотехнології та біоінженерія» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія»
Освітньо-наукова програма підготовки іноземних здобувачів вищої освіти (аспірантів) «Біотехнології та біоінженерія» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія»
ОС 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Освітньо-професійна програма підготовки іноземних здобувачів вищої освіти «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Освітньо-професійна програма підготовки іноземних здобувачів вищої освіти «Харчові технології» Другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти (аспірантів) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-наукова програма підготовки іноземних здобувачів вищої освіти (аспірантів) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина»