Акредитація ОП 181 «Харчові технології» ОС Молодший Бакалавр
День 1: ЄДЕБО 39652 _ Миколаївський національний аграрний університет_ ОП «Харчові
технології»
Час початку: 21 лютого 2022 9 година: 40 хвилин
Підключитись до конференції:
https://us04web.zoom.us/j/75814920808?pwd=agsfndJOOVTXE92cQeRtOlpE2yZk8h.1
Ідентифікатор конференції: 758 1492 0808
Пароль: 2022
технології»
Час початку: 21 лютого 2022 9 година: 40 хвилин
Підключитись до конференції:
https://us04web.zoom.us/j/75814920808?pwd=agsfndJOOVTXE92cQeRtOlpE2yZk8h.1
Ідентифікатор конференції: 758 1492 0808
Пароль: 2022
День 2: ЄДЕБО 39652 _ Миколаївський національний аграрний університет_ ОП «Харчові
технології»
Час початку: 22 лютого 2022 9 година: 30 хвилин
Підключитись до конференції:
https://us04web.zoom.us/j/72321945398?pwd=fZd1in4iJ99pez_5vGaQNsNpJYxGAD.1
Ідентифікатор конференції: 723 2194 5398
Пароль: 2022
технології»
Час початку: 22 лютого 2022 9 година: 30 хвилин
Підключитись до конференції:
https://us04web.zoom.us/j/72321945398?pwd=fZd1in4iJ99pez_5vGaQNsNpJYxGAD.1
Ідентифікатор конференції: 723 2194 5398
Пароль: 2022
Відкрита зустріч з експертною групою: ЄДЕБО 39652 _ Миколаївський національний аграрний
університет_ ОП «Харчові технології»
Час: 22 лютого 2022 13 година: 30 хвилин (згідно погодженої програми візиту)
Підключитись до конференції:
https://us04web.zoom.us/j/76386009180?pwd=t6qXPvD02XY-3wGDdFO2-RI3NqXkvq.1
Ідентифікатор конференції: 763 8600 9180
Пароль: 2022
Акредитація ОП 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС Доктор філософії
День 1: ЄДЕБО 37353 Миколаївський національний аграрний університет, ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Час: 23 лютого 2022, 08:45
Підключитись до конференції Zoom:
Ідентифікатор конференції: 751 9064 1176
Пароль: 2022
День 2: ЄДЕБО 37353 Миколаївський національний аграрний університет, ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Час: 24 лютого 2022, 08:45
Підключитись до конференції Zoom:
Ідентифікатор конференції: 794 3988 8408
Пароль: 2022
Відкрита зустріч з експертами: ЄДЕБО 37353 Миколаївський національний аграрний університет, ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Час: 23 лютого 2022, 16:00
Підключитись до конференції Zoom:
Ідентифікатор конференції: 769 3791 0828
Пароль: 2022