Народилася 22.12.1974 р. у м. Одесі. У 1990 р. закінчила ЗОШ № 105 м. Одеси. У 1990 р. вступила до Одеського технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова на денну форму навчання. У 1995 р. отримала диплом спеціаліста (кваліфікація – «інженер-технолог») за освітньою спеціальністю «Технологія м’яса і м’ясних виробів». З 1995 по 1999 рік навчалася за денною формою в аспірантурі Одеської державної академії харчових технологій. В 1999 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на тему «Розробка технології виробництва формованих м’ясо-рослинних напівфабрикатів» зі спеціальності 05.18.04 – «Технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів».
З 1999 р. Зюзько А.В. працювала на посаді асистента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Одеської державної академії харчових технологій, а з 2011 р. працювала на посаді асистента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Одеської національної академії харчових технологій.
З 2021 р. працює на посаді доцента кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського національного аграрного університету.
Основна наукова робота пов’язана з вирішенням проблемних питань щодо розроблення та удосконалення технологій виробництва м’ясних напівфабрикатів.
- «Технологія приготування страв сучасної української кухні» (курс 3-й, 1-го РВО, СВО «Бакалавр» спеціальність 181 – «Харчові технології»);
- «Технологія виробництва кулінарної продукції», ч. 2, 3, 4 (курс 3-й та 4-й, 1-го РВО, СВО «Бакалавр» спеціальність 181 – «Харчові технології»);
- «Загальні технології харчової промисловості» (курс 2-й, початкового РВО, СВО «Молодший бакалавр» спеціальність 181 – «Харчові технології»);
- «Методологія наукової творчості» (курс 1-й, 2-го РВО, СВО «Магістр» освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»).
- Стріха Л.О., Підпала Т.В., Петрова О.І., Зюзько А.В. Дослідження оптимізованої технології виробництва олії соняшникової та якісних показників продукції // Таврійський науковий вісник. Серія : «Технічні науки». Херсон, 2021.
- Данильчук Г.А., Петрова О.І., Стріха Л.О., Зюзько А.В. Технологія виробництва кулінарної продукції, частина 2 : методичні рекомендації для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання, 2021. 80 с.
- Данильчук Г.А., Петрова О.І., Стріха Л.О., Зюзько А.В. Технологія виробництва кулінарної продукції, частина 3 : методичні рекомендації для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання, 2021. 52 с.
- Данильчук Г.А., Петрова О.І., Стріха Л.О., Зюзько А.В. Технологія виробництва кулінарної продукції, частина 4 : методичні рекомендації для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання, 2021.
- Стріха Л.О., Шевчук Н.П., Зюзько А.В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні рекомендації для лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2022. 96 с.
- Шевчук Н.П., Зюзько А.В. Кухні країн світу : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП “Харчові технології” спеціальності 181 – “Харчові технології” денної форми здобуття вищої освіти / уклад.: Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2022. 53 с.
- Петрова О.І., Шевчук Н.П., Зюзько А.В. Інноваційні технології галузі : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 39 с.
- Шевчук Н.П., Зюзько А.В. Дизайн страв та кондитерських виробів : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с.