Олійниченко Тетяна Віталіївна
асистентка кафедри
Народилася 20 червня 1983 року в сім’ї робітників. В 1989 р. пішла до першого класу Кубряцької ЗОШ І- ІІІ ступенів, де в 2000 році отримала атестат про здобуття середньої освіти. В 2011 році вступила до МНУ імені В.О. Сухомлинського. У 2015 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю “вчитель біології” . З 2015 р. працювала вчителем біології та хімії. В 2019 р. вступила до Чорноморського Національного Університету імені Петра Могили. Освітня програма ” Екологічна стандартизація, сертифікація і управління якістю”, де у 2021 році здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, галузь знань ” Природничі науки”, спеціальність “Екологія”.
- «Технології виробництва органічної продукції» (курс 1-й, 2-го РВО, СВО «Магістр» освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»);
- «Харчова хімія» (курс 1-й, 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітньої спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»);
- «Харчова хімія» (курс 2-й, РВО, СВО: «Молодший бакалавр», освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»);
- «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби» (курс 3-й, 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»);
- Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» (курс 4-й, 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»);
- Технологія жирів та жирозамінників» (курс 3-й, 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»).
- Олійниченко Т.В. Енологія. Методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти. – Миколаїв : МНАУ, 2023. – 120 с.