Освітньо-професійні програми
ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», 2020 рік
ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», 2021 рік
ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», 2022 рік
ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», 2023 рік
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», 2024 рік
Пропозиції та запитання щодо Проєкту освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня прохання надсилати гаранту Ірині Банєвій на e-mail: baneva@mnau.edu.ua
Відгуки стейкхолдерів
Навчальні плани
Навчальний план ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 2020 рік
Навчальний план ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 2021 рік
Навчальний план ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 2022 рік
Навчальний план ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 2023 рік
Компетентності та програмовані результати навчання
Перелік компетентностей випускника освітньо-професійної програми «Готельно- ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа
Нормативний зміст підготовки здобувачів вищої освіти освітньо- професійної програми «Готельно- ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітні компоненти
Обов’язкові компоненти
Перелік обов’язкових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2020 р.
Перелік обов’язкових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021 р.
Перелік обов’язкових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2022 р.
Перелік обов’язкових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2023 р.
Вибіркові компоненти
Перелік вибіркових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2020 р.
Перелік вибіркових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021 р.
Перелік вибіркових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2022 р.
Перелік вибіркових компонент освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2023 р.
Практична складова ОП
Силабуси освітніх компонент ОП Готельно-ресторанна справа
Обов’язкові компоненти
Історія та культура України
Правознавство
Громадянське суспільство
Психологія
Вища математика
Інформаційні системи та технології
Харчова хімія
Основи економічної теорії
Соціологія та політологія
Фізичне виховання
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)
Іноземна мова за професійним спрямуванням (німецька)
Іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)
Філософія
Основи наукових досліджень
Друга іноземна мова (англійська)
Друга іноземна мова (німецька)
Друга іноземна мова (французька)
Комунікаційні технології
Етика ділового спілкування
Кулінарна етнологія
Товарознавство
Гігієна та санітарія
Правове регулювання господарських відносин
Економіка праці та соціально-трудові відносини
Статистика готельно-ресторанних послуг
Туристично-рекреаційний потенціал
Технології продукції ресторанного господарства
Економіка і фінанси готельних та ресторанних підприємств
Бухгалтерський облік
Менеджмент готельного і ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства
Маркетинг готельного і ресторанного господарства
Управління сервісною діяльністю
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
Організація готельного господарства
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Управління персоналом
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства
Підприємництво та бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Вибіркові компоненти
Логіка
Основи гостинності
Event-менеджмент
Інноваційні технології в фітогалузі
Євроінтеграційна політика України
Технологія бариста
Туристичне країнознавство
Міжнародний туризм
Енологія
Кулінарні тренди та гастрономія
Бізнес-етика в індустрії гостинності
Електронний документообіг
Організація туристичної діяльності
Організація анімаційних послуг
Дієтологія
Нутриціологія
Круїзний туризм
Страхування
Інфраструктура туризма
Зелений туризм та розвиток сільських територій
Барна справа
Адміністративний менеджмент
PR-технології в готельно-ресторанній справі
Міжкультурні комунікації
Ціноутворення в готельно-ресторанній справі 6с
Податковий менеджмент 6с
Логістика в готельно-ресторанному бізнесі
Туроперейтинг
Інформаційні системи та технології в сфері обслуговування
Міжнародний сервісний маркетинг
Ціноутворення в готельно-ресторанній справі 7с
Податковий менеджмент 7с
Гастрономічний туризм
Брендинг туристичних дестинацій
Конфліктологія
Професійний кар’єрний розвиток
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
Кондитерське та пекарське мистецтво
Цикл практичної підготовки
Силабус навчальної практики з Інформаційних систем та технології, з набуттям робітничої професії
Силабус навчальної практики з Правового регулювання господарських відносин
Силабус виробничої практики з Організації ресторанного господарства
Силабус виробничої практики з Організації готельного господарства
Силабус практики з фаху
Ваша думка важлива (опитування стейкхолдерів)
Результати опитування учасників освітнього процесу
Студентський науковий гурток “Ресторатор”
На допомогу здобувачу
Освітня та організаційна підтримка
Деканат факультету менеджменту
Гарант ОПП
Студентське самоврядування
Бібліотека МНАУ
Moodle
Консультативна та соціальна підтримка
Академічна мобільність
Первинна профспілкова організація студентів
Центр працевлаштування випускників МНАУ
Психолого-педагогічна лабораторія науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості МНАУ
Скринька довіри
Студентський гуртожиток
Можливості для соціальної активності
Академічна доброчесність
Кодекс академічної доброчесності у Миколаївському національному аграрному університеті
Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату у Миколаївському національному аграрному університеті
Положення «Про Групу сприяння академічній доброчесності»
Неформальна освіта
Платформа Prometheus
Платформа ВУМ on-line
Інформаційний простір та корисні посилання
Анонси та події МНАУ
Новини МНАУ
Twitter
Facebook
Instagram MNAU
Instagram факультету менеджменту
Instagram кафедри ГРС та організації бізнесу
YouTube
Підтримка наукової діяльності
Електронний каталог бібліотеки МНАУ
Інституційний репозитарій МНАУ
Науково-творче товариство молодих науковців МНАУ
Студентський науковий вісник
Електронне наукове фахове видання з економічних наук «Modern Economics»
Науковий журнал «Вісник аграрної науки Причорномор’я»